decembrie 1, 2022

Primii olimpici salajeni calificați la faza naționala

În acest weekend a avut loc faza județeana a Olimpiadei “Lectura ca abilitate de viața”. Aceasta olimpiada este cea care deschide seria fazelor județene ale concursurilor școlare care vor desemna cei mai buni elevi salajeni meniți sa reprezinte județul la fazele naționale și chiar internaționale. Olimpiada de lectura a avut loc sâmbata, 5 decembrie, la Școala Gimnaziala “Mihai Eminescu” din Zalau. 

Toți elevii care s-au calificat la faza naționala sunt din Zalau. La concursul de lectura pentru clasele V – VI a mers mai departe Alexandra Buciu, eleva a Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Zalau. Adelina Ungurușan, de la stop_coloana Școala Gimnaziala “Gheorghe Lazar”, va reprezenta Salajul la secțiunea re-zervata elevilor din clasele VII -VIII. Eliza Bob și Cristiana Petre, ambele eleve la Colegiul Național Silvania, vor reprezenta Salajul la cele doua secțiuni dedicate elevilor de liceu.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *