septembrie 26, 2022

Primele propuneri pentru concertul de Zilele Zalaului sunt Horia Brenciu cu orchestra si trupa Vunk

In cadrul conducerii Primariei Zalau se vehiculeaza deja doua propuneri de trupe care sa asigure concertul de muzica usoara la Zilele Zalaului. Editia din acest an a Zilelor Zalaului va avea loc la finele lunii iulie, in perioada 27 – 29 iulie, de vineri pana duminica, in seara zilei de sambata (28 iulie) urmand sa aiba loc concertul care a constituit in mod traditional piesa de rezistenta a sarbatorii. Amintim ca in 2015, Zilele Zalaului au dat lovitura cu concertul celebrei trupe Smokie; a fost cel mai important concert ce a avut loc vreodata in oras.

rn

Propunerile vehiculate deocamdata pentru anul acesta sunt Horia Brenciu cu orchestra si trupa Vunk. Primaria Zalau inca nu a luat nici o decizie. Viceprimarul Teodor Balajel avansa saptamana aceasta ideea derularii unui sondaj, astfel incat publicul sa decida pe cine va contracta Primaria Zalau pentru concert, pe masura posibilitatilor si a disponibilitatii trupei desemnate de public.
Zilele Zalaului vor avea loc si anul acesta, ca in ultimii doi ani, in zona parcarii din spatele Primariei Zalau. Municipalitatea a aprobat un buget care se ridica la 292.000 lei, aproape trei miliarde lei vechi.
Pentru ultima zi de festival, duminica 29 iulie, cand la Zilele Zalaului urca pe scena doar formatii de muzica populara, Primaria Zalau a decis sa includea si Festivalului International de Folclor "Ecouri Mesesene", organizat de Centrul de Cultura si Arta Salaj, finantat de Consiliul Judetean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.