februarie 9, 2023

Primele competitii pentru CSM Armatura Zalau

Pentru sportivii de la CSM Armatura Zalau, care practica tenisul de masa, anul competitional 2009, va incepe la sfarsitul acestei saptamani, cand va avea loc la Galati, etapa a V-a a Superligii, la fete si, la Buzau, etapa a V-a a Diviziei A , la baieti. Fiind prima competitie, tenismenii zalauani vor sa inceapa anul cu un succes si sa obtina un rezultat pozitiv, atat la fete cat si la baieti. “Speram sa incepem anul bine, fiind prima competitie avem nevoie de un rezultat bun”, a declarat Victor Puie, antrenorul care pregateste sectia de tenis de masa de la Clubul Sportiv Municipal “Armatura” Zalau.
Lotul de Superliga la fete, care se va deplasa la Galati, este format din sportivele:
Andrada Vincze, care anul trecut a fost desemnata cea mai buna sportiva de la CSS Zalau. De asemenea, in clasamentul celor mai buni sportivi de la CSM Armatura Zalau, Andrada a ocupat pozitia a doua, iar in clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului pe anul trecut s-a situat a patra si colegele: Andreea Ignea, Weisz Eniko, Demeter Boglarka si Andreea Dodean.
La baieti, lotul pentru competitia de la Buzau este alcatuit din: Ioan Tatar, Bogdan Muresan, Demeter Lorand, Dan Farcas.
Andrei Margin si Sur Tamas participa, in perioada 5-8 februarie, la editia a XIV-a a Memorialului “Ianos Molnar”, la cadeti si juniori. Intrecerea se va desfasura la Budapesta, in Ungaria.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut