Primarul Ionel Ciunt va semna un contract cu Biserica Ortodoxa ca Zalaul sa sprijine financiar o uriasa manifestare religioasa

Primarul Ionel Ciunt va semna  un contract cu Biserica Ortodoxa  ca Zalaul sa sprijine financiar o uriasa manifestare religioasa

Primarul Ionel Ciunt, la solicitarea Episcopiei Salajului, va semna un contract de parteneriat cu Biserica Ortodoxa, pentru sprijinirea si finantarea evenimentului "”ntalnirea tinerilor ortodocsi din Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului", ce va avea loc in vara. Primaria Zalau va plati suma de 51.100 de lei, adica o jumatate de miliard de lei vechi. 

rn

Primaria Zalau va organiza un spectacol de muzica de mare anvergura, va oferi cazare pentru 450 de tineri si va pune gratuit la dispozitia Episcopiei Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici".
Si pentru ca tot veni vorba de Gheorghe Tadici, antrenorul echipei de handbal a Zalaului, care a dat numele Salii Sporturilor, in treacat fie spus ca Handbal Club Zalau plateste chirie pentru Sala Sporturilor. Asta poate pentru ca fetele lui Tadici, care au ajuns anul acesta pana in sferturile cupei Federatiei Europene de Handbal, fac sport de performanta in loc sa spuna rugaciuni.
Primaria Zalau sustine ca va semna contractul cu Biserica Ortodoxa pentru ca proiectul este foarte important pentru tineri, pentru ca acestia vor putea sa cunoasca valorile religioase si ca isi vor putea insusi valorile culturale care se bazeaza pe cultura ortodoxa.
Proiectul de hotarare va fi suspus votului in sedinta de Consiliu Local Zalau din data de 22 martie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *