octombrie 4, 2022

Primarul Ionel Ciunt promite ca anul acesta ne duce la film la cinematograful Scala

Proiectul reabilitarii cinematografului Scala, despre care vorbim deja de prea multi ani, pentru ca se plimba de mult prin birourile Companiei Nationale de Investitii (CNI), vede in sfarsit luminita de la capatul tunelului, ne asigura primarul Zalaului.

rn

"Din ultimele discutii purtate cu conducerea CNI, in aceasta saptamana se va finaliza evaluarea ofertelor, iar in perioada urmatoare va fi incheiat contractul cu firma constructoare. Dupa finalizarea investitiei, aceasta va fi preluata de Primaria Zalau si vom incheia un contract cu un operator de filme", ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor la Cinematograful Scala a fost anulata de CNI in august 2018 si a fost reluata la inceputul lui septembrie.
Valoarea lucrarilor este de 14.682.789 de lei, iar valoarea lucrarilor finantate de Primaria Zalau este de 678.564 de lei.
Potrivit spuselor primarului Ionel Ciunt, zalauanii vor putea vedea filme 2D si 3D la Cinema Scala undeva spre spre sfârsitul anului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.