octombrie 3, 2022

Primarul cere seriozitate și disciplină la SCM Zalău

Primarul municipiului cere seriozitate, disciplină și cheltuirea banilor în mod eficient la clubul SCM Zalău.

Conducerea primăriei a avut, miercuri, o întâlnire cu conducerea Sport Club Municipal, în contextul în care, de curând, s-a schimbat titularul pe postul de director.

”Am avut astăzi o primă întâlnire cu conducerea clubului SCM Zalău și cu noul director. Am cerut disciplină, seriozitate și cheltuirea în mod eficient a resursei financiare, fiind convins că aceste măsuri solicitate înseamnă de fapt și performanță sportivă”, a afirmat Ionel Ciunt.

De asemenea, primarul i-a mulțumit fostului director, Marcel Doru Târle, pentru munca depusă și i-a urat succes noului director, Claudiu Bujor.

Postul de director la SCM Zalău, ocupat până de curând de Doru Marcel Țârle, a fost sccos de două ori la concurs de către primărie.

Prima dată, singurul candidat înscris a fost Doru Marcel Țârle, doar că dosarul său a fost respins, pe motiv că nu a făcut dovada îndeplinirii condiţiei referitoare la vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de minimum 5 ani, condiție obligatorie pentru a putea candida pentru acest post. Prin urmare, concursul care ar fi trebuit să se desfășoare în 31 mai s-a anulat.

În iunie, postul s-a scos din nou la concurs. De această dată, au fost depuse două dosare, din care a fost admis unul singur, al lui Claudiu Bujor. Un alt candidat care s-a înscris, originar din Cluj, nu a depus întreaga documentație prevăzută în regulament, prin urmare dosarul său a fost respins. În 29 iunie, Claudiu Bujor a trecut de proba scrisă a concursului, iar în 4 iulie a fost declarat admis și la proba interviului.

A fost director tehnic la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj în perioada 2012-2018. Este inginer de profesie și, de la alegerile locale din 2020, consilier local în cadrul Consiliului Local Zalău. Este specializat în mașini unelte, informatică aplicată și programare, ingineria și managementul afacerilor în industrie și comunicare și relații publice. Claudiu Bujor a fost nevoit să își dea demisia din Consiliul Local, clubul sportiv fiind finanțat din bugetul local.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.