Primarul Ionel Ciunt a retras din dezbatere bugetul echipei Volei Municipal Zalau

Primarul Ionel Ciunt a retras  din dezbatere bugetul  echipei Volei Municipal Zalau

 Ciunt a retras de pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Local proiectul de buget pentru sezonul 2018-2019, pe motiv ca orasul va avea un nou club sportiv

rn

Pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Local Zalau s-a aflat si proiectul de hotarare care prevedea aprobarea bugetului echipei Volei Municipal Zalau pentru noul sezon competitional, 2018 – 2019. Primarul Ionel Ciunt a decis insa sa il retraga si sa nu fie supus votului consilierilor.

rn

Proiectul de buget prevedea ca echipa de volei din Zalau sa fie finantata, la fel ca sezonul actual, cu suma de 3,4 milioane de lei, ceea ce inseamna cel mai mare buget din istoria sportului de la fileu din Salaj.
Primarul s-a razgandit insa in timpul sedintei si a decis sa ceara retragerea proiectului de buget de pe ordinea de zi.
Proiectul prevedea ca echipa de volei sa primeasca suma totala de 3.440.000 de lei. Suma trebuia sa fie folosita de echipa pentru participarea la Campionatul National Divizia A editia 2018 – 2019, participarea la Cupa Romaniei, dar si participarea la una dintre cupele europene, acolo unde echipa de volei din Zalau a dezamagit in ultimii doi ani, fiind invinsa de echipe mult mai mici din Europa inca din tururile preliminare.

rn

Prinde contur un nou club sportiv al Primariei Zalau

rn

Viceprimarul Teodor Balajel ne-a explicat care sunt motivele pentru care proiectul de buget al echipei de volei a fost retras din dezbatere si de pe ordinea de zi. Acesta sustine ca s-a intrat in linie dreapta cu organizarea noului club sportiv al Primariei Zalau.
"Vrem sa analizam mai bine bugetele, nu sa venim mai tarziu cu un nou buget si pentru clubul sportiv. Am intrat in linie dreapta cu realizarea clubului sportiv si acesta a fost considerentul pentru care proiectul a fost retras de pe ordinea de zi. Suntem in faza de analiza a ceea ce vom face cu sportul si cum va fi finantat", spune Teodor Balajel.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *