Primarul Ionel Ciunt a numit director interimar la noua societate care se ocupa de domeniul public in Zalau

Primarul Ionel Ciunt a numit  director interimar la noua  societate care se ocupa  de domeniul public in Zalau

Adridan Marcel – fostul sef peste parcari – este noul director al SADP

rn

Primarul Ionel Ciunt l-a numit pe Adridan Marcel, prin dispozitie emisa in 1 martie, director interimar al noii societati de administrare a domeniului public din Zalau, SADP, rezultata din fosta DGDP. Adridan Marcel va ocupa intermiar postul pana la organizarea unui concurs. Aproape 10 ani, din 2008 pana la sfarsitul lui februarie anul acesta, Adridan Marcel a ocupat functia de sef Serviciul parcari.
Ca director interimar al SADP, Adridan Marcel va avea un salariu de 6.246 lei pe luna. Are 37 de ani, fiind nascut in 8 octombrie 1980; este casatorit, are un copil si a studiat Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul UTCN Cluj.
Adridan Marcel spune ca a facut treaba buna si ca director la Parcari si ca va face si ca director. "Ne dam tot interesul sa mearga totul bine. “ntrebati cetatenii Zalaului cum am administrat parcarile si vedeti daca am facut o treaba buna sau nu", spune cu incredere noul director.
Noua echipa manageriala a SADP l-a pastrat pe fostul director general DGADP, Aurel Bican, care ocupa acum postul de sef Birou Monitorizare Trafic, unde castiga 5.000 de lei, cu 1.200 mai putin fata de perioada cand era director general la DGADP.
La SADP a ramas de la DGADP si Barna Marta, care este sefa Biroului Contabilitate, dar si Cornelia Moldovan, care este sefa Biroului Administrarea Pietelor.
Judit Szlenka, sef Serviciu Tehnic la fostul DGADP, a demisionat, iar Ioan Blaj, seful Serviciului locuri de joaca a plecat la Citadin.
DGADP Zalau a fost desfiintata oficial incepand din 1 martie, iar in locul ei a fost infiintata o noua societate in subordinea Primariei Zalau, SADP. O parte dintre serviciile DGADP-ului au fost absorbite in Citadin, firma Primariei care se ocupa de lucrari in oras, iar cealalta parte a devenit SADP Zalau, care
are 51 de angajati, din care 6 sefi.
SADP se va ocupa exclusiv de administrarea si exploatarea pietelor agroalimentare; organizarea si optimizarea circulatiei rutiere si pietonale; de semnalizare si dirijarea traficului; amenajarea, organizarea si exploatarea parcarilor.
SC Citadin a preluat de la DGADP activitatile din cadrul Serviciului parcuri si locuri de joaca, Compartimentului pompe funebre si toalete publice, iar odata cu preluarea acestor activitati, preluand si 17 angajati de la DGADP.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *