septembrie 30, 2022

Primarul din Simleu Silvaniei da raportul in fata alegatorilor la doi ani de la preluarea celui de-al patrulea mandat

Primaria din Simleu a castigat la Curtea de Apel Cluj procesul impotriva Ministerului Dezvoltarii, dupa ce acesta a respins proiectul Cetatii Bathory. Ministerul a facut recurs recurs la “nalta Curte de Casatie si Justitie, spune primarul Septimiu Turcas.

rn

Primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, a postat pe pagina personala de facebok, pe 5 iunie, un mesaj cu ocazia implinirii a doi ani de la depunerea juramantului pentru al patrulea mandat de primar al Simleului.
"In urma cu 2 ani, in 5 iunie 2016, m-ati ales pentru a 4-a oara ca primar al orasului cu 77,8% voturi si mi-ati dat un consiliu majoritar PNL cu un vot politic de 51%. Cred ca este moral sa vedem si cum stam cu promisiunile si realizarile.
La Proiectele cu finantare locala si nationala promise am ramas deficitari la demararea lucrarilor de modernizare a pietei si blocuri pentru tineri ANL (care doar anul acesta se liciteaza de catre Agentia Nationala de Locuinte). Am predat 8 proiecte spre finantare europeana pe POR (2 proiecte – spital, 4 proiecte – invatamant si unul pe imbunatatirea calitatii vietii populatiei, mai precis un parc si servicii socio-culturale si Cetatea Bathory), proiecte pe fonduri europene si asteptam cu nerabdare rezultatul evaluarii, care sper sa fie pozitiv.
Proiectul Cetatii Bathory a fost respins pe un motiv absurd, am actionat in judecata Ministerul Dezvoltarii si am castigat la Curtea de Apel Cluj, ministerul facand recurs la ICCJ Bucuresti. Am facut multe alte lucruri pe care nu ni le-am propus si, cel mai important lucru, am reusit sa facem orasul unul viu. Sigur ca sunt multe de facut, mai mult, nici nu ne pretindem a fi perfecti. Dar cu siguranta impreuna putem duce lucrurile inainte. Sa nu uitam ca a trecut doar jumatate din aces mandat. Cu respect!", este mesajul primarului din Simleu, Septimiu Turcas.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.