Primarul din Şimleu Silvaniei manifestă deschidere maximă pentru rezolvarea problemelor locuitorilor

Locuitorii oraşului Şimleu Silvaniei au de mai bine de un an un grup pe facebook intitulat “Şimleu Silvaniei Oficial”, unde sute de cetăţeni sunt foarte activi şi îşi exprimă dorinţele adresându-se administraţiei.
Primarul oraşului, Septimiu Ţurcaş, şi-a manifestat printr-o postare pe grup deschiderea faţă de cetăţeni. “Stimaţi şimleuani, pentru orice probleme sau neclarităţi aveţi în legătură cu funcţionarea instituţiei pe care o conduc sau a instituţiilor subordonate, vă rog să vă adresaţi telefonic sau în scris pe acest grup sau pe pagina mea. Voi răspunde la orice problemă care are legătură cu activitatea mea. Cu scuzele de rigoare, nu răspund grupurilor sau profilelor tip Făt Frumos, Adevăr Şimleu, Colectiv, Maria Internaţional, care sub umbrela anonimatului încearcă să facă dreptate. Nu cred că a avut nimeni vreodata vreo repercusiune din partea mea când mi-a semnalat vreo problemă. Îmi cer încă o dată scuze, dar cred că un miliţian ce a fost pe aici s-a învăţat cu internetul. Am primit şi acum un mail de la un profil Colectiv Şimleu, unde îmi este indicat numărul de telefon 0260.674.321, care bineînţeles nu există. Aşadar vă rog să nu vă feriţi a-mi semnala orice problemă care are legătură cu activitatea noastră. Cred că dacă cerem responsabilitate trebuie s-o şi avem. O zi bună!”, a fost mesajul primarului de pe facebook. stop_coloana 
Ultima postare de pe grup îi aparţine lui Ionuţ Sebastian Bolduţ, care a postat o imagine în care se vede molozul înalt ce ajunge aproape până la geamurile de la parterul blocului A5. Gunoiul este aruncat, după cum susţine acesta, de către locuitorii blocului şi cere primarului să aibă în vedere problema din zonă şi să o remedieze cât mai repede pentru a avea un oraş cât mai curat. Postarea a fost făcută ieri dimineaţă, iar la doar şapte ore distanţă, primarul Septimiu Ţurcaş a răspuns, mulţumindu-i utilizatorului pentru sesizare.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *