Urmeaza șI doua blocuri ANL


Primaria Vîrșolț a solicitat înca de anul trecut Companiei Naționale de Investiții sa îi aprobe bugetul pentru construirea unei sali de sport în curtea Școlii Gimnaziale numarul 1 din Vîrșolț. Ulterior solicitarii, CNI a transmis Primariei Vîrșolț ca, pentru aprobarea proiectului, comuna trebuie sa duca utilitațile în curtea școlii, unde sa fie amplasata noua construcție. Primaria a îndeplinit cerințele necesare, iar zilele trecute CNI a aprobat începerea lucrarilor pentru sala de sport. Urmeaza ca în aceasta perioada sa aiba loc licitația pentru angajarea firmelor care se vor ocupa de construcții. 

Primarul Breda Lajos spune ca nu conteaza societatea care va veni sa construiasca, conteaza “numai sa se faca”. Tot el spune ca în trei-patru luni dupa începerea lucrarilor, sala de sport va fi gata. stop_coloana
Comuna Vîrșolț a solicitat Companiei Naționale de Invesții și aprobarea construirii a doua blocuri ANL, cu c‘te 16 camere tip garsoniera, ce vor fi construite chiar în spatele Primariei. Primarul Breda a spus ca CNI le-a aprobat solicitarea, toate documentele fiind în regula. De asemenea, se așteapta ca în orice moment sa scoata la licitație lucrarile.