Primariile cu excedent bugetar pastreaza banii

Excedentele bugetare ale primariilor vor ramane la dispozitia acestora, este una dintre deciziile Guvernului PNL, hotarare care vine in sprijinul comunitatilor locale, a anuntat deputatul PNL, Angelica Fador.
"Guvernul a decis sa abroge alineatul din Ordonanta 12/ 2019 care prevede ca excedentele anuale ale bugetelor locale rezultate la incheierea exercitiului financiar al anului 2019 "se regularizeaza cu bugetul de stat". Prin aceasta masura, PNL vine in sprijinul primariilor care au reusit, pe parcursul anului, sa stranga fonduri pe care le pot folosi pentru investitii sau activitati curente", a declarat Angelica Fador.
Potrivit sursei citate, nici primariile aflate in mare dificultate nu vor fi lasate sa intre in incapacitate de plata, Guvernul asigurand, prin rectificarea bugetara, necesarul financiar pentru ca acestea sa poata incheia anul cu bine.
Deputatul liberal a explicat ca situatia bugetara lasata de Guvernul PSD nu este una pozitiva, insa Guvernul PNL va lua toate masurile pentru ca nici o categorie sociala sa nu fie afectata.
"PNL va guverna cu responsabilitate si onestitate fata de romani", a asigurat Angelica Fador.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *