noiembrie 27, 2022

Primariile cu excedent bugetar pastreaza banii

Excedentele bugetare ale primariilor vor ramane la dispozitia acestora, este una dintre deciziile Guvernului PNL, hotarare care vine in sprijinul comunitatilor locale, a anuntat deputatul PNL, Angelica Fador.
"Guvernul a decis sa abroge alineatul din Ordonanta 12/ 2019 care prevede ca excedentele anuale ale bugetelor locale rezultate la incheierea exercitiului financiar al anului 2019 "se regularizeaza cu bugetul de stat". Prin aceasta masura, PNL vine in sprijinul primariilor care au reusit, pe parcursul anului, sa stranga fonduri pe care le pot folosi pentru investitii sau activitati curente", a declarat Angelica Fador.
Potrivit sursei citate, nici primariile aflate in mare dificultate nu vor fi lasate sa intre in incapacitate de plata, Guvernul asigurand, prin rectificarea bugetara, necesarul financiar pentru ca acestea sa poata incheia anul cu bine.
Deputatul liberal a explicat ca situatia bugetara lasata de Guvernul PSD nu este una pozitiva, insa Guvernul PNL va lua toate masurile pentru ca nici o categorie sociala sa nu fie afectata.
"PNL va guverna cu responsabilitate si onestitate fata de romani", a asigurat Angelica Fador.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *