Primaria Zalau vrea sa refaca bulevardul de la cap la coada

Primaria Zalau a depus la Agentia pentru Protectia Mediului Salaj proiectul de Modernizare a Bulevardului Mihai Viteazul. Viceprimarul Fazakas Nicolae ne-a explicat ca, zilele acestea, administratia orasului vrea sa obtina toate avizele necesare pentru ca proiectul sa fie în regula, ca mai apoi sa poata fi depus pentru finantare europeana. 

Proiectul de modernizare a bulevardului se afla în dezbatere la APM Salaj pâna în data de 29 august, dupa care, daca nu vor fi contestatii, proiectul va fi avizat favorabil de APM.
Proiectul vizeaza reabilitarea întregului bulevard, de la intersectia cu strada 22 Decembrie (centrul Zalaului) si pâna la intersectia cu soseaua de centura, spre Panic.
Intentiile primarului Ionel Ciunt
La câteva zile dupa ce a fost instalat în functia de primar, Ionel Ciunt a spus ca se va ocupa de bulevard, astfel încât sa fie modernizat în totalitate.
“Nu mai vreau sa facem cârpeli si plombari pe bulevard. Vreau sa facem lucrurile bine de la început si în acest sens lucram la un inventar acum. Vom reabilita întreg bulevardul, de la Piata Iuliu Maniu pâna la iesirea spre Hereclean. stop_coloana Se va extinde bulevardul si se vor face doua benzi pe sens de la hotelul Patry’s pâna la Hereclean. Se va moderniza tot trotuarul si se va realiza trotuar pe tronsonul OMV – limita comuna Hereclean si se vor realiza si piste de biciclete tot pe acest sector. Cine vrea sa faca miscare cu bicicleta poate merge pe aici si nu încurca prea mult pietonii. Tot pe acest segment vom realiza noi treceri de pietoni semaforizate si regândite. Refacerea bulevardului înseamna o alta fata. Intrarea în oras va avea doua benzi pe sens. Spatiul verde de pe mijlocul bulevardului, dar si cel de pe lateral, de la Sala Sporturilor pâna la pasarela de la Gara, se poate îngusta pentru a mari banda de rulaj si toate lucrarile acestea le avem într-un proiect. Și asta o sa facem cât mai repede”, spunea dupa alegeriloe locale Ionel Ciunt.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *