Primăria Zalău și Compania de Apă încearcă să nu își mai încurce reciproc proiectele

0
393

E ceva obișnuit să vedem, nu doar în Zalău, cum o stradă proaspăt asfaltată e spartă ulterior în căutarea unei conducte avariate sau cum pe un drum reabilitat se fac apoi extinderi la rețeaua de canalizare sau se sapă pentru mutarea unor cabluri în subteran.

Pentru a evita astfel de situații, reprezentanții municipalității au avut, miercuri, o întâlnire cu directorul Compaiei de Apă Someș SA Sucursala Cluj, Călin Neamțu, și cu managerul zonal al Societății Ludwig Pfeiffer, Ciprian Neag, pentru a discuta cu privire la proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în municipiu. Acest proiect este demarat de Compania de Apă Someș SA Sucursala Zalău, prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

„Această întâlnire vine în urma preocupării administrației locale de a identifica cele mai bune soluții pentru ca lucrările demarate să fie finalizate în cel mai scurt timp, disconfortul creat să fie redus, iar lucrările să fie executate conform proiectului”, anunță reprezentanții Primăriei Zalău.

Astfel, s-a stabilit ca în perioada următoare să se intervină cu prioritate pe străzile unde lucrările au fost demarate încă de anul trecut și sunt nefinalizate, iar directorul Compaiei de Apă Someș SA Sucursala Cluj a dat asigurări că situațiile neconforme vor fi aduse la starea inițială.

“Având în vedere că pe unele străzi cuprinse în proiectul de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră avem în program reabilitarea infrastructurii rutiere, în cadrul întâlnirii de astăzi am solicitat respectarea termenelor și a regulamentului de execuție a lucrărilor, precum și execuția branșamentelor odată cu săpăturile”, a declarat primarul Ionel Ciunt după întâlnirea avută.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.