noiembrie 27, 2022

Primăria Zalău și Camera de Comerț Sălaj intenționează înființarea unui incubator de afaceri

Primăria municipiului Zalău, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Sălaj, vrea să acceseze fonduri europene pentru înființarea unui incubator de afaceri.

În acest context, la sediul Primăriei a fost organizată o primă întâlnire în care a fost dezbătută ideea care va veni în sprijinul tinerilor antreprenori sălăjeni, cu participarea lui Paul Morar – președintele Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, a viceprimarului Teodor Bălăjel, a directorului Direcției Tehnice – Dănuț Curea și cu reprezentanți ai Serviciului Managamentul Proiectelor din cadrul Primăriei.

”A fost o întâlnire bună, constructivă, în care ne-am informat și am pus la punct câteva detalii despre crearea acestui incubator de afaceri”, a transmis viceprimarul Teodor Bălăjel.

Incubatorul de afaceri este un program de susținere, care oferă micilor afaceri posibilitatea de dezvoltare prin acordarea de asistență tehnică, administrativă și consultață în domeniul afacerii.

În perioada următoare se vor căuta și soluțiile de finanțare pentru acest proiect.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *