decembrie 3, 2022

Primăria Zalău se declară pregătită pentru iarnă

Administrația locală zălăuană spune că a finalizat pregătirile pentru sezonul rece. Stocurile cu materiale antiderapante sunt suficiente, iar angajații și utilajele sunt gata de mobilizare.

Responsabilă cu deszăpezirea în municipiu este compania Citadin, aflată în subordinea primăriei.

Pentru această iarnă, 80 de angajați ai companiei vor acționa 24 de ore din 24 pentru deszăpezirea orașului. Angajații vor lucra pe trei schimburi, iar la nevoie numărul lor poate fi suplimentat.

“200 tone de sare, 210 tone amestec nisip cu sare, 1.350 tone nisip, 20 tone de clorură de calciu se află deja în depozitele societații Citadin pentru activitatea de deszăpezire. Mai mult decât atât, 20 de utilaje de diferite tipuri, răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenție manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal și ATV cu lamă vor acționa la nevoie pentru a menține municipiul în stare bună, în această iarnă.

Principalele zone pe care vor acționa angajații Citadin sunt porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): urcare spre Spitalul Județean de Urgență, strada Gheorghe Doja, strada Kossuth, zona Ortelec, strada Voievodul Gelu, și Dealul Aghireș, urmând zona spitalelor, instituții publice, unităților de cult și cartiere”, au precizat reprezentanții administrației locale.

1 thought on “Primăria Zalău se declară pregătită pentru iarnă

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *