Primaria Zalau scoate la licitatie spatii pentru tonete cu inghetata

Primaria Zalau scoate  la licitatie spatii pentru  tonete cu inghetata

Consilierii locali zalauani au votat in 3 aprilie un proiect de hotarâre privind aprobarea închirierii prin licitatie publica a unor locatii – terenuri, proprietatea publica a Municipiului Zalau, în scopul desfasurarii activitatii de comert stradal cu înghetata.

rn

Propunerea Primariei Zalau vizeaza noua spatii a cate 2 metri patrati fiecare, iar licitatia va incepe de la 4 lei pe metru patrat pe luna pentru locatiile din zona A si de la 3,5 lei pe metru patrat pentru locatiile din zona B.
Prin acelasi proiect, Primaria Zalau da posibilitatea administratorilor de societati comerciale care desfasoara activitati de alimentatie publica sa inchirieze prin atribuire directa o suprafata de 3 metri patrati in scopul desfasurarii de comert stradal, cu conditia ca prin amplasarea mijlocului de producere sau pastrare a inghetatei sa nu fie afectat traficul pietonal.
Cele noua locatii scoase la licitatie de Primaria Zalau sunt:
zona statia de autobuz Carrefour (Silvania), zona statia de autobuz Spital, zona statia de autobuz Astralis, zona magazinului Nazareth (pe bulevardul Mihai Viteazul), zona Perla – gang, zona blocului A96 – langa parcul central, zona blocului C1 si bl. A96 pe bulevard, zona Piata agroalimentara – pe strada Unirii, vis-avis de blocul Gulliver – zona magazin Remarcabil.

rn

Primaria Zalau a anuntat ieri, 10 aprilie, ca data limita pentru inscrierea la licitatie si depunerea dosarelor este 25 aprilie, ora 16.30. Licitatia va avea loc la data de 27 aprilie, la ora 9.00, in Sala Avram Iancu a Primarie Zalau. “n cazul neadjudecarii, licitatia se va relua in termen de minim 7 zile, cu publicarea unui nou anunt.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *