noiembrie 26, 2022

Primăria Zalău scoate din nou la concurs postul de director la Direcţia Corp control

Postul de director executiv al Direcției Corp control din cadrul Primăriei Zalău este scos din nou la concurs. Este a doua încercare de acest fel, după cea din luna iulie, când niciunul din cei doi candidați nu a reușit să treacă de proba scrisă.

Dosarele se pot depune până în 24 octombrie, la ora 16.00. Proba scrisă se va desfăşura în data de 8 noiembrie, iar interviul va avea loc într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data
susţinerii probei scrise.

Candidații trebuie să fie absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau
echivalentă în Domeniul fundamental: Ştiinţe inginereşti sau Ştiinţe sociale, să fie absolvenţi cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă, să aibă minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Primăria Zalău a organizat concurs pentru ocuparea postului de director executiv la Direcția Corp control și în luna iulie a acestui an. Au participat atunci actualul director interimar al Direcției, Laurențiu Ghiuruțan, și un candidat din Cluj. Niciunul din ei nu a obținut punctajul necesar pentru a fi declarat admis la proba scrisă, motiv pentru care proba interviului nici nu s-a mai susținut.

Funcția de director executiv a Direcției Corp control a devenit vacantă în urma decesului lui Ștefan Jugrestan, la finele lunii noiembrie 2020. Director interimar a fost desemnat, câteva luni mai târziu, Laurențiu Ghiuruțan. Acesta conduce Direcția de la 1 martie 2021.

2 thoughts on “Primăria Zalău scoate din nou la concurs postul de director la Direcţia Corp control

  1. Câteva din condițiile de participare la concurs sunt de-a dreptul neconstituționale. Sunt făcute pentru a putea accede doar cei din gașca lor, a funcționarilor publici, chiar dacâ sunt tobă de indobitociți. Cum poate sa fie director unul precum Laurențiu Ghiuruțan, care toatâ ziua este prin oraș. Poate îi verifică cineva pontajul pe ultima săptămânâ, că precis a fost pontat prezent, în timp ce el se ocupă de demonstații.

  2. Sile, ai 2 erori de judecata. Pentru binele tau si al celor din jur, sper ca doar doua!
    1. Cand lucrezi la Corp Control ai munca de teren. Cum ai putea face control, de pe scaun? Daca il vezi in oras, din motivul asta il vezi. Ce bine ca vezi!
    2. Miscarea sindicala in Romania este reglementata prin lege. Pari, sper ca o faci si in fapt, ca esti adeptul respectului fata de lege. Deci, Sile, cunoaste legea!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *