noiembrie 29, 2022

Primaria Zalau s-a intalnit cu asociatiile de proprietari si a aflat cat necazuri au

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, împreuna cu administratorul public al orasului, Calin Fort, si cu alti reprezentanti ai institutiei, s-au întâlnit miercuri, 6 septembrie, cu reprezentantii asociatiilor de proprietari din municipiul Zalau. 

rn

 

rn

Au fost discutate aspecte privind colaborarea institutiei cu asociatiile de proprietari; rolul si avantajele pe care le ofera constituirea unei asociatii de proprietari, organizarea si functionarea, precum si drepturile si responsabilitatile ce decurg din aceasta calitate; obligatiile asociatiilor de proprietari fata de întretinerea condominiilor si curatenia din jurul acestora, prevederile Programului Operational Regional 2014 – 2020 privind reabilitarea termica a blocurilor de locuinte, cât si alte probleme de interes general.
Primarul municipiului a punctat scutirile de impozite pentru cladiri pe care le acorda Primaria, aducând la cunostinta reprezentantilor asociatiilor de proprietari modalitatea prin care pot beneficia de aceste facilitati.
Primaria spune ca a fost o întâlnire benefica pentru ambele parti, asociatiile de proprietari primind informatii concrete si complete, iar reprezentantii administratiei publice locale luând act de o parte din lucrarile urgente care trebuie efectuate în Zalau.

rn

 

rn

Din problemele locuitorilor nu a lipsit nici una la apel

rn

 

rn

Am intrebat primaria care sunt problemele subliniate la intalnirte de asociatiile de proprietari si care sunt lucrarile urgente care se impun a fi executate de Primarie.
Biroul de presa din cadrul Primariei Zalau ne-a transmis o lista a problemelor remarcate de locuitorii Zalaului prin reprezentantiiasociatiilor de proprietari. Din comunicatul fara nuantari al Primariei reiese ca nimic nu-i in ordine in Zalau si nici unul din aspectele vietii urbane nu lipseste din lista de probleme.
“Aspectele semnalate de catre reprezentantii Asociatiilor de proprietari la întâlnirea cu domnul primar de miercuri, 6 septembrie, sunt probleme punctuale legate de parcari, locuri de joaca, reabilitare termica, toaletarea arborilor, asfaltarea strazilor si aleilor dintre blocuri, curatenie si ordine publica. Toate aspectele semnalate au fost luate în evidenta si preluate de diferitele compartimente din cadrul Primariei municipiului Zalau, urmând sa fie demarate procedurile care se impun pentru rezolvarea favorabila a cât mai multor probleme”, este comunicatul Primariei Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *