Primaria Zalau s-a indurat intr-un final si le-a dat voie USR-istilor cu campania Fara penali in functii publice

Primaria Zalau s-a indurat  intr-un final si le-a dat voie  USR-istilor cu campania  Fara penali in functii publice

USR Salaj a primit in final un loc pe platoul de marmura din fata Prefecturii Salaj pentru a amplasa un cort cu inscriptia "Fara penali in functii publice", unde sa stranga semnaturi de la zalauanii care vor ca liderii politici certati cu legea sa nu mai ocupe functii publice. Membrii USR vor fi prezenti pe platou in fiecare dupa masa, dupa ora 18.00. 

rn

Primaria s-a indurat dupa ce le-a refuzat cererea de doua ori celor de la USR, iar acestia s-au suparat cand au vazut ca zilele trecute administratia a oferit loc generos pe platou pentru recrutarea de forta de munca in Germania.
"Multumim pentru suportul vostru, al cetatenilor si cotidianului Graiul Salajului! În final am primit de la Primaria Zalau acceptul amplasarii cortului pe Platoul din fata Prefecturii Salaj. Prin urmare, începând din aceasta dupamasa (n.r. – ieri), în urmatoarele 2 luni ne veti gasi la cort", au transmis reprezentantii USR Salaj.
Uniunea Salvati Romania a demarat saptamana trecuta campania "Fara penali in functii publice", campanie prin care doresc sa stranga peste 500.000 de semnaturi, pentru a putea schimba Constitutia. USR Salaj a strans desja peste 300 de semnaturi, dar vrea sa ajunga la peste 5.000.
USR Salaj a cerut Primariei Zalau, la inceputul lunii martie, un spatiu pe platoul de marmura, insa primarul Ionel Ciunt le-a respins cererea. USR-istii salajeni au cerut din nou Primariei Zalau, la sfarsitul lunii martie, un spatiu pe platoul de marmura, pentru a putea amplasa cortul. Primaria Zalau nu a fost insa de acord, sustinand ca spatiul cerut de USR-isti pe platou "nu este disponibil". La o satpamana distanta de la refuzul Primariei, USR Salaj a fost scandalizat de faptul ca luni a aparut pe platoul de marmura un cort de mari dimensiuni – mult mai generos decat cel pe care il dorea USR -, unde stau persoane care recruteaza salajeni pentru munca in strainatate. Liderii USR Salaj au facut haz de necaz si acuza administratia PSD a Zalaului ca vrea sa-i trimita pe toti zalauanii in strainatate si sa ramana in oras doar votantii PSD.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *