octombrie 4, 2022

Primăria Zalău premiază “cuplurile de aur”

Cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie vor fi premiate de Primăria Municipiului Zalău și anul acesta. Evenimentul va fi sărbătorit în data de 31 iulie.

Sărbătoriții sunt rugați să se adreseze Primăriei Municipiului Zalău – Centrul de Relații cu Publicul, personal sau prin intermediul reprezentanților, până în data de 9 iulie. Actele necesare sunt cerere tip, copii xerox ale cărților de identitate și a certificatului de căsătorie, și un număr de telefon la care să poată fi contactați.

Informații suplimentare puteți obține la telefon 0260.610.550, int. 111, 294.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.