octombrie 2, 2023

Primăria Zalău prelungește gratuit viza anuală de funcționare pentru restaurante

0

Unitățile de alimentație publică din Municipiul Zalău cărora le-a fost afectată activitatea în ultimul an primesc gratuit prelungirea vizei de funcționare din partea Primăriei cu trei sau șase luni, urmare a deciziei luate de primarul Ionel Ciunt de a acorda acest tip de sprijin.

Anual, Primăria Municipiului Zalău, prin Direcția Corp Control, eliberează contra cost viza privind desfășurarea activității de alimentație publică și a altor activități recreative și distractive în municipiul Zalău. Acum, viza poate fi prelungită gratuit pentru o perioadă de trei sau șase luni.

Această facilitate se acordă în funcție de perioada în care unitățile au fost închise sau au desfășurat activitatea de livrare la domiciliu, raportat la ultimul an, anunță reprezentanții administrației locale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut