Primăria Zalău organizează dezbatere publică pe bugetul anului 2021

Proiectul bugetului Municipiului Zalău pentru anul 2021 va fi supus dezbaterii joi, începând cu ora 9.00, în cadrul ședinței Consiliului Local și, ulterior, votului în același for decizional. Propunerile primarului Ionel Ciunt pentru anul în curs în privința veniturilor și cheltuielilor administrației locale pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Zalău, iar joi dimineața, de la ora 8.00, va avea loc o dezbatere publică asupra proiectului bugetului, în Sala Avram Iancu a instituției.

”Primăria Municipiului Zalău organizează dezbatere publică asupra Proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Municipiului Zalău pentru anul 2021, pe capitole, subcapitole, articole și alineate în data de 15 aprilie 2021, orele 8.00, la sediul Primăriei Municipiului Zalău, Sala de ședințe Avram Iancu, cu respectarea normelor de sănătate publică și în limita locurilor disponibile în sala de ședință”, informează Biroul de presă al municipalității.

Buget de aproape 200 de milioane de lei, propus pentru Dezvoltare

Potrivit proiectului de buget, pentru acest an veniturile totale estimate de municipalitate sunt de peste 328 de milioane de lei: veniturile proprii sunt de 110,79 milioane de lei, din sumele defalcate din TVA 22.85 milioane de lei, 5,2 milioane de lei provin din subvenții pentru finanțarea sănătății. Alte 82,26 milioane de lei provin de la bugetul de stat și sume primite de la proiectele cu fonduri UE, iar 27,49 de milioane din excedentul bugetar înregistrat la finalul anului 2020.

Din totalul veniturilor, sunt prevăzuți pentru proiectele de investiții 199,5 milioane de lei, sumă mai mare cu 71,5 milioane de lei comparativ cu anul 2020. Pentru funcționarea Primăriei și a instituțiilor din subordine, suma prevăzută în buget este de aproape 129 de milioane de lei, mai mare cu aproape 13 milioane de lei față de cea alocată în anul 2020.

4 thoughts on “Primăria Zalău organizează dezbatere publică pe bugetul anului 2021

  1. Propun sa alocați fonduri substanțiale ptr a face statui care să-i reprezinte pe Tiberiu Marc, Ianchis Dinu, Ciunt Ionel , Capalnasiu, etc și sa le amplasați in cartiere sau de a lungul bulevardului! Știți ca in finalul filmul Spartacus! Mult succes!

  2. Si nu uitati de banii pentru “sporuri de conditii daunatoare”. Alea de vi le_a recomandat Medicina Muncii la Primarie..Interesant ca noua astora din industrii nu ni le-a recomandat.Nici la Tevi nici la Michelin.Aer de munte ce mai,p’acia.Linistea data de ciocnirea a doua tevi nu se compara cu tacanitul tastelor la Solitaire. .Nici putoarea de cauciuc cu Chanelul domnitelor functionare.Asa ca dati ,c-aveti de unde.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.