Primaria Zalau invita locuitorii sa spuna ce nu le convine in trafic

Primaria Zalau îi invita pe zalauani sa completeze un chestionar online – ce poate fi accesat de pe site-ul instituției, zalausj.ro – și care are ca tema mobilitatea cetațenilor Zalaului. 

Printre întrebari remarcam: “Care este principala problema întâlnita în timpul deplasarii efectuate în interiorul orașului” și “Care sunt principalele probleme ale circulației auto în orașul Zalau?” sau “Care sunt principalele probleme legate de parcarea autovehiculelor în zonele de inters ale orașului”.
Raspunsurile sunt cât se poate de previzibile, pentru ca problemele principale privitoare la traficul din Zalau sunt nu numai cunoscute, ci de-a dreptul dureroase. Dar daca primaria se face ca nu le cunoaște, va afla cu siguranța din chestionar. stop_coloana
Desigur, cei mai mulți șoferi se plâng de semaforizarea “inteligenta” care te face sa pierzi mult timp în trafic. Faptul ca nu mai puțin de cinci mașini se bat pe un loc de parcare este chinuiotor, în condițiile în care Poliția Locala administrata de Primaria Zalau amendeaza imediat pe oricine este prins cu o jumatate de metru în afara regulilor.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *