septembrie 28, 2022

Primaria Zalau invita doritorii de manifestari culturale sa-si incerce norocul si sa depuna proiecte

Pana acum au fost finantate din bugetul Zalaului doar doua proiecte, unul al Bibliotecii Judetene si unul al Muzeului Judetean, ambele institutii subordonate si finantate de Consiliul Judetean

rn

Primaria Zalau spune ca mai are 54.000 de lei pentru proiecte culturale si invita doritorii sa depuna proiecte, evaluarea lor urmand sa fie facuta in 2 iulie.

rn

"Primaria Municipiului Zalau aduce la cunostinta solicitantilor – persoane fizice sau persoane juridice de drept public sau privat, române sau straine, autorizate, înfiintate în conditiile legii române sau straine, dupa caz, care intentioneaza sa depuna o oferta culturala – ca suma aprobata cu aceasta destinatie de catre Consiliul Local Zalau, prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul 2018 al Primariei Municipiului Zalau, a fost de 70.000 lei.
Întrucât, în urma primei sesiuni de selectie publica de oferte culturale a fost atribuita spre finantare suma de 15.200 lei, a ramas disponibila suma de 54.800 lei.
“n prima sesiune au castigat finantare doua proiecte, ale Bibliotecii Judetene si Muzeului de Arta, ambele institutii subordonate Consiliului Judetean Salaj.
În acest sens, se organizeaza a doua Sesiune de Selectie si Evaluare a ofertelor culturale pentru data de 02.07.2018, ora 11.00 la sediul Primariei Municipiului Zalau.
Atribuirea contractelor de finantare nerambursabila se va face exclusiv pe baza selectiei publice de proiecte, drept pentru care, invitam persoanele interesate care doresc sa beneficieze de astfel de finantari, sa depuna documentatia de solicitare, într-un exemplar, la Centrul de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Municipiului Zalau, camera 4.
Cuprinsul documentatiei, formularele si conditiile de acordare a finantarii nerambursabile de la bugetul local, pentru programe, proiecte si actiuni culturale de interes local în municipiul Zalau se pot consulta, obtine în format electronic, de catre cei interesati de pe site-ul oficial al institutiei www.zalausj.ro, sectiunea – Informatii publice – Regulamente", comunica Primaria Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.