ianuarie 31, 2023

Primăria Zalău închiriază spațiu de 50 mp pe strada Gheorghe Doja. Preț de pornire: 2 lei/mp

Primăria Zalău organizează licitație publică pentru a închiria un spațiu în suprafață de aproximativ 50 metri pătrați, situat pe strada Gheorghe Doja, în blocul DI 15.

Cei interesați pot trimite ofertele până în data de 18 noiembrie. Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în 24 noiembrie, la sediul primăriei.

Prețul de pornire este de 2 lei/mp/lună. Chiriaşul va fi obligat să suporte toate cheltuielile cu utilităţile şi va efectua pe cheltuiala sa lucrările de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie.

Spațiul, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 93, bl. Dl 15, ap. B/l/3, are o suprafaţă utilă de 50,12 mp şi cotă parte teren de 39 mp, având o valoare de inventar de 206.219 lei.
Chiriașul va putea desfășura activităţi specifice organizaţiilor nonprofit, pe o perioadă determinată de 10 ani cu posibilitate de prelungire.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut