Primăria Zalău închiriază locuri de parcare în Dumbrava Nord

Primăria Zalău închiriază locuri de parcare în Dumbrava Nord

Administrația locală închiriază, prin licitație publică, 15 locuri în vederea construirii de copertine, în cartierul Dumbrava Nord. Locațiile, în suprafaţă de 13,45 mp fiecare, sunt situate în zona blocurilor E3, E5, N7, N9, N9A, N11, pe strada Lt. Col. Pretorian. Închirierea se va face pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitatea de prelungire. Prețul de pornire a licitației este de 1,5 lei/mp.

De menționat că toate copertinele care vor fi construite trebuie să respecte un model tip, stabilit de municipalitate.

Decizia administrației locale vine ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor care locuiesc în zona blocurilor E3 -E5, în scopul identificării unor soluţii pentru realizarea unor parcări acoperite (copertine) pe locaţia care fusese ocupată anterior de garajele demolate de primărie.

Vor putea participa la licitaţie proprietarii de autoturisme care locuiesc în imobilele situate în imediata vecinătate (blocurile E3, E5, N7, N9, N9A, N11) şi care nu deţin loc de parcare sau garaj.
“Luând în considerare faptul că zona propusă nu este aglomerată, fiind la limita dintre zona de locuit și cea industrială (între fosta <Filatura> şi zona de blocuri menţionată), considerăm oportun realizarea proiectului propus. În acest sens, am identificat 15 locaţii în suprafaţă de 13,45 mp/ locaţie. Procedura de atribuire a celor 15 locaţii este licitaţia publică. Pentru optimizarea spaţiului s-a convenit împreună cu specialiştii din cadrul Direcţiei Urbanism asupra unei copertine – model tip ce se va putea realiza unitar
de cei a căror oferete vor fi declarate câştigătoare”, scrie în referatul întocmit de administrația locală.

Proiectul privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a celor 15 locații va fi supus votului consilierilor locali în ședința din 25 noiembrie.

foto cu caracter informativ

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *