Primaria Zalau face lucrari de modernizare in Dumbrava pana in luna mai

Primaria Zalau face lucrari  de modernizare in Dumbrava pana in luna mai

Primaria Zalau a dat drumul lucrarilor de modernizare, pavare si rebordurare in cartierul Dumbrava Nord, zona Bisericii Reformate, strada Ioan Nechita colt cu strada Victor Deleu. Potrivit lui Teodor Balajel, zona dintre blocuri va fi reamenajata cu spatiu verde, vor fi montate borduri noi, trotuare cu pavaj si va fi turnat asfalt nou. Toate aceste lucruri au fost prevazute in prealabil cu consultarea cetatenilor. Tot acolo vor fi create aproximativ 20 de locuri noi de parcare. Lucrarile sunt preconizate a fi finalizate pana pe 20 aprilie. 

Pe strada Ioan Nechita se vor demola copertinele printr-o hotarare de Consiliu local si vor fi create alte 40 de locuri noi de parcare, lucrari care vor fi terminate pana la finele lui mai.
O alta lucrare din cartierul Dumbrava Nord priveste zona de la Scoala Corneliu Coposu pana la Liceul Voievod Gelu. Pe aceasta portiune lucrarile vor incepe saptamana viitoare si se vor executa lucrari de modernizare, bordurare, pavaj, ziduri de sprijin si rampe de acces. Platoul de langa liceul Voievod gelu va fi betonat, iar zona va capata un aspect mai modern, mai civilizat.
Teodor Balajel ne-a spus ca aceste lucrari vor fi finalizate pana la 30 mai.

Urmeaza sa se puna pavaj in zona centrala
si astuparea gropilor de pe arterele mari

In zona centrala, zona de la Imbiss pana la Biblioteca Judeteana va fi pavata. Zona dimprejurul Complexului Silvania va fi pavat si vor fi plantate jardiniere, iar in spatele magazinului zidul de sprijin va fi placat cu piatra ornamentala.
Legat de gropi, Teodor Balajel ne promite ca dupa ce statia de asfalt va porni saptamana viitoare, prioritatea va fi astuparea gropilor din asfalt de pe principalele artere de circulatie. Acestea sunt doar o parte din proiectele pe care primaria le executa. Viceprimarul Teodor Balajel ne-a declarat ca sunt pregatite si alte lucrari pe raza intregului municipiu.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *