Primăria Zalău caută personal pentru prestarea activității de recenzor, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor.

Candidații trebuie să aibă 18 ani împliniţi, minim studii medii absolvite, să nu aibă cazier judiciar, să știe utiliza o tabletă, să comunice într-o manieră civilizată, să fie metodici şi riguroși, să dispună de un telefon mobil şi de o adresă de e-mail pe care să le utilizeze pentru comunicare, să reziste la stres și la munca sub presiune.

În comunităţile cu populaţie de altă etnie decât cea română, cunoaşterea limbii acelei etnii şi a specificului etniei respective reprezintă un avantaj în desfăşurarea muncii pe teren.

Experiența în domeniul statisticii, al administraţiei publice, experienţa de operator statistic sau ca personal RGA (Recensământul General Agricol) reprezintă, de asemenea, un avantaj.

Recenzorii prestează muncă de teren, trebuie să aibă disponibilitate pentru program prelungit și disponibilitate de a lucra în weekend.


Persoanele interesate pot depune cereri pentru încheierea contractului de servicii pentru activitatea de recenzare la sediul Primăriei Zalău, camera 4 -Centrul de Relaţii cu Publicul, sau le pot trimite pe e-mail la adresa primaria@zalausj.ro.

Recenzorii sunt plătiţi cu 7 lei pentru fiecare persoană recenzată şi cu 3,5 lei pentru fiecare locuinţă. În condiţiile în care fiecare sector de recenzare are circa 600 de locuinţe arondate, recenzorii ar putea câştiga minimum 6.000 de lei, dacă găsesc acasă cel puțin o persoană la fiecare adresă.

Pentru oraşele şi comunele izolate sau dispersate teritorial, recenzorii încasează 9 lei pentru recenzarea unei persoane, respectiv 5 lei

pentru o locuință.

Coordonatorii recenzorilor primesc, pentru cele două luni de muncă, sume cuprinse între 4.500 lei, în cazul unei comune sub 1.500 locuitori, și 7.500 de lei, pentru unitățile administrativ-teritoriale cu populația între 50.001-100.000 locuitori;

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut