octombrie 5, 2022

Primaria Zalau are nevoie de un auditor în Aparatul de Specialitate al Primarului

Pretendentii trebuie sa aiba minim un an vechime si sa depuna o declaratie cum ca nu a facut politie politica

rn

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de auditor, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Audit din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Zalau, judetul Salaj.

rn

Candidatii trebuie sa îndeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare în vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în stiinte economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice: minimum 1 an;

rn

Potrivit anuntului, concursul se va organiza conform calendarului urmator: 6 februarie 2019, data limita pentru depunerea dosarelor; 20 februarie 2019, ora 10.00, sustinerea probei scrise; urmând ca data si ora interviului sa fie comunicate ulterior doar persoanelor care au fost admise.

rn

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP si trebuie sa contina: copia actului de identitate; formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificata; copiile diplomelor de studii si ale altor acte care atesta efectuarea unor specializari; copia carnetului de munca sau adeverinta care atesta vechimea în munca si, dupa caz, în specialitate; cazierul judiciar (poate fi înlocuit cu o declaratie pe proprie raspundere); adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare; declaratia pe propria raspundere/adeverinta care atesta ca nu a desfasurat activitati de politie politica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.