octombrie 1, 2022

Primaria Zalau are in plan sa amenajeze o gradinita in zona industriala

Primaria Zalau face demersuri pentru stabilirea situatiei juridice a cladirii in care functioneaza acum Oficiul Vamal Zalau, cladire pe care se gandeste sa o transforme in gradinita, avand in vedere beneficiul pe care aceasta l-ar aduce zalauanilor care muncesc in zona industriala.

rn

Primarul Zalaului, Ionel Ciunt, ne-a declarat ca apreciaza ca fiind benefica pentru cetateni infiintarea unei noi gradinite in zona intreprinderii Universal.
"Cetatenii care lucreaza in zona industriala au nevoie de serviciile unei gradinite acolo. Urmeaza sa verificam din punct de vedere juridic statul respectivei cladiri si vom face toate demersurile necesare la ministerele de resort, in vederea clarificari din punct de vedere juridic a situatiei cladirii pentru a o putea folosi ca si gradinita. In respectivul imobil isi desfasoara acum activitatea Oficiul Vamal Zalau. Dar initial cladirea era proiectata sa fie folosita ca si gradinita", ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.