octombrie 1, 2022

Primaria Zalau are „în lucru” o gramada de proiecte de mobilitate urbana

Primaria municipiului Zalau anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Salaj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului si de evaluare adecvata, pentru proiectele:
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii : Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Meses, strada Corneliu Coposu.
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico -economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – strada Oborului.
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – strada Viitorului.
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Bradet (Coada Lacului).
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Dumbrava (Str. Victor Deleu si Str. G. Dragalina).
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico -economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Bradet (strada Gheorghe Doja si B.P.Hasdeu)
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Dumbrava (strada Victor Deleu).
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii:Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Cartier Dumbrava (strada Simion Barnutiu).
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Aleea Digului.
– Proiect de hotarâre privind aprobarea documentatiei tehnico-economice, faza SF (deviz general si indicatori tehnico-economici), pentru obiectivul de investitii: Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – Zona Dispensar CFR 1 si 2.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.