Primaria Zalau aloca 68.000 de lei pentru programul Sportul pentru toti

Primaria Zalau aloca 68.000 de lei  pentru programul Sportul pentru toti

Cererile pentru finantare se pot depune la sediul Primariei Zalau pana la data de 10 aprilie, ora 16.00

rn

Prin Hotarârea Consiliului Local numarul 30 din 15 februarie, a fost aprobat programul de finantare nerambursabila. Primaria Zalau aloca suma de 68.750 de lei, bani pe care-i va imparti pentru proiecte ce se adreseaza publicului larg.
Programul de finantare a fost denumit de Primaria Zalau "Sportul pentru toti" si administratia orasului aloca cei aproximativ 15.000 de euro, bani de o masina, pentru toti zalauanii care vor sa faca sport.
"Municipiul Zalau face publica derularea etapei de selectie de proiecte / programe sportive, drept pentru care, invitam structurile sportive care doresc sa beneficieze de astfel de finantari, sa depuna dosarul continând documentatia de solicitare, într-un exemplar, la Centrul de Informare pentru Cetateni din Cadrul Primariei Municipiului Zalau, Piata Iuliu Maniu nr.3, cam.4", se arata in anuntul Primariei.
Cei care doresc sa acceseze banii trebuie sa stie ca data si ora limita de depunere a propunerilor de proiecte pentru finantare este 10 aprilie 2018, ora 16.00.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *