Primaria Zalau aduce clarificari cu privire la taierea arborilor din zona centrala

23
9074

 

Primaria Zalau aduce clarificari cu privire la taierea arborilor din zona centrala

Primaria Zalau aduce clarificari pentru toti cetatenii privind interventia firmei Citadin care a taiat mai multi arbori din parcul central Wesselenyi. "In zona statiei de taxi amplasata în fata Cladirii Transilvania, Citadin Zalau a executat lucrari de taiere a 4 arbori ca urmare a sesizarilor, atât scrise, cât si verbale, venite din partea soferilor de taxi si a mai multor cetateni. Din cei 4 arbori, doi erau uscati, iar doi se aflau în stare avansata de degradare, proces accentuat în urma fenomenelor meteorologice severe din ultima perioada. Mentionam faptul ca executarea lucrarilor a întrunit toate conditiile si a fost efectuata în urma obtinerii avizelor necesare.", se arata in comunicatul primariei.

Ionel Ciunt vrea sa faca din centrul istoric al Zalaului un punct de atractie turistica

Asa cum am mai scris, primarul Ionel Ciunt a pregatit un proiect major de reamenajare si modernizare a intregii zone centrale. Lucrarile vor incepe in prima etapa cu reabilitarea grupului statuar Wesselenyi, urmand ca Primaria Zalau sa continue lucrarile de reamenajarea trotuarelor, a aleilor, montarea de mobilier urban modern, de reamenajare a spatiului verde si plantarea de arbori ornamentali. Orice proiect major pentru a devenii o reusita, este nevoie de asumare, de decizii prompte si clare. Asta a facut si primarul Ionel Ciunt, care vrea sa revitalizeze intreaga zona centrala si totodata sa scoata in evidenta frumusetea cladirii monument istoric - Cladirea Transilvania. Suntem convinsi ca dupa finalizarea proiectului de remodelare a centrului istoric, Zalau va deveni mai atractiv. 

COMENTARII

  1. Oaneni fără minte ! \r\n\r\nȘi pe meseş sunt taieti copaci , pacat că astia care nu au ce fac ? Se gândeste ce să facem ? No și so gandit să taiem \r\narborilor , taieti pomi și copaci ! Dupaia nu vom avea pomi și copaci !\r\nPeste 100 de ani nu mai avem ,mai nimic păi din cauza astia care vor să taie tot ce apuca la mana

  2. Nu cred o iotă din motivația primăriei. Dacă erau bolnavi se puteau intineri sunt metode, ca au zis taximetriștii aiurea, de fapt a spus-o chiar el vrea betoane dacă se poate în roșu alb verde ca avem ordonanta .\r\n

  3. Bai Ciunt, se vede ca esti tantalau! Ca sa te scutesti de atata critica, invata sa comunici! Era greu sa anunti ce vrei sa faci ? Stiu ca voi psdisti sunteti obisnuiti sa desconsiderati pulimea, dar cum ai putut merge la o firma de proiectare sa-ti faca minciuna aia despre platoul de marmura, puteai si aici sa pui macar un panou colorat. Suntem totuși in era 3Dului!

  4. Soferii de taxi fac sesizari si Primaria sare si le indeplineste dorintele. Asta e buna. Dar oare soferii de taxi nu ar vrea niste drumuri mai bune. Pentru drumuri nu fac sesizari?

  5. centru istoric? pt cine?pentru asistati? cine viziteaza zalaul? neamurile asistatilor eventual,du i ciuntule la tine acasa...daca asa mult le canti in struna!!!

  6. ,,Orice proiect major pentru a DEVENII o reusita, este nevoie de asumare...etc,, Mai, ziaristul lui peste,pune mana pe carte. Ai devenit flagrant!

  7. Cineva a plantat pomi, copacii noi, cei de azi nu suntem în stare să-i îngrijim și pe deasupra ii și mai tăiem!!! Nu ne gândim cât a munca trebuie depusa pana sa stai la umbra unui copac!!! Nu ne dam, încă, seama ce crima este tăierea unui copac!!!! Dezastrele vor fi și mai mari și mai dese după tăierea în neștire a copacilor!! Sa ne gândim și la viitorul copiilor noștri!!!

  8. Spidare la adresa oamenilor care muncesc. Adunatura de tigani umple parcul zi de zi, ajutorul social vine, masini de polonia si nu numai, sunt, telefoane, lanturi si dinti de aur sunt, povesti si lalaieli, sunt. Nu vrea nimeni sa stie de unde au creaturile bani, nu vrea nimeni sa stie cum pot sta o zi intreaga in parc sa taie frunza la caini.

  9. CE NEMERNICI!TOATA TARILE PLANTEAZA COPACI NOI II TAIEM! DE CE NU-I INLOCUITI PE CEI BATRANI CU ALTI COPACI??? PE LOCURILE CARE ERAU COPACI ATI PUS BETON ....OAMENI DE NIMIC

  10. La fel sa procedat si in statia de autobuz de la primarie, acei copaci ce au avut?, faceau umbra oamenilor care stau in statie.Rusine, PSD distrugeti tot.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.