SondajRSS Feed

 

Primaria Zalau aduce clarificari cu privire la taierea arborilor din zona centrala

6 Iulie 2019

Primaria Zalau aduce clarificari pentru toti cetatenii privind interventia firmei Citadin care a taiat mai multi arbori din parcul central Wesselenyi. "In zona statiei de taxi amplasata în fata Cladirii Transilvania, Citadin Zalau a executat lucrari de taiere a 4 arbori ca urmare a sesizarilor, atât scrise, cât si verbale, venite din partea soferilor de taxi si a mai multor cetateni. Din cei 4 arbori, doi erau uscati, iar doi se aflau în stare avansata de degradare, proces accentuat în urma fenomenelor meteorologice severe din ultima perioada. Mentionam faptul ca executarea lucrarilor a întrunit toate conditiile si a fost efectuata în urma obtinerii avizelor necesare.", se arata in comunicatul primariei.

Ionel Ciunt vrea sa faca din centrul istoric al Zalaului un punct de atractie turistica

Asa cum am mai scris, primarul Ionel Ciunt a pregatit un proiect major de reamenajare si modernizare a intregii zone centrale. Lucrarile vor incepe in prima etapa cu reabilitare

Primaria Zalau aduce clarificari cu privire la taierea arborilor din zona centrala
a grupului statuar Wesselenyi, urmand ca Primaria Zalau sa continue lucrarile de reamenajarea trotuarelor, a aleilor, montarea de mobilier urban modern, de reamenajare a spatiului verde si plantarea de arbori ornamentali. Orice proiect major pentru a devenii o reusita, este nevoie de asumare, de decizii prompte si clare. Asta a facut si primarul Ionel Ciunt, care vrea sa revitalizeze intreaga zona centrala si totodata sa scoata in evidenta frumusetea cladirii monument istoric - Cladirea Transilvania. Suntem convinsi ca dupa finalizarea proiectului de remodelare a centrului istoric, Zalau va deveni mai atractiv. 

Vizualizari 6127
Comentarii articol (24)

>

in 6 Iulie 2019 10:53

Probabil ca va instala in parc si o statuie a lui Dragnea in locul arborilor taiati pentru a fi mai atractiv.

>

in 6 Iulie 2019 11:18

Oare ce are de gand sa faca cu coltul din jurul fantanii cu ingerasi,actualmente locul de intalnire,cearta si de bataie al unui clan tiganesc ?

>

in 6 Iulie 2019 11:21

Oaneni fără minte ! \r\n\r\nȘi pe meseş sunt taieti copaci , pacat că astia care nu au ce fac ? Se gândeste ce să facem ? No și so gandit să taiem \r\narborilor , taieti pomi și copaci ! Dupaia nu vom avea pomi și copaci !\r\nPeste 100 de ani nu mai avem ,mai nimic păi din cauza astia care vor să taie tot ce apuca la mana

>

in 6 Iulie 2019 11:32

Nu cred o iotă din motivația primăriei. Dacă erau bolnavi se puteau intineri sunt metode, ca au zis taximetriștii aiurea, de fapt a spus-o chiar el vrea betoane dacă se poate în roșu alb verde ca avem ordonanta .\r\n

>

in 6 Iulie 2019 11:47

Trebuiau tăiați.... Îi țineau umbra lui Veselenii...

>

in 6 Iulie 2019 13:24

La licitatia lucrare statuie Wesselenyi s-a inscris o firma DIMENY GRANIT SRL CIF: 32485508, Cod registrul comertului: J/31/400/2013. Cei care cunoasteti aceasta firma, stiti sa aiba specialist atestat de către Ministerul Culturii și Patrimoniului Național în „executare lucrări – E”, în domeniul „componente artistice -restaurare piatra/sculptura piatra – 9” asa cum cere in fisa de date? Astfel de specialist nu se gaseste in judet, nici in zona apropiata. Cei care va pricepeti, un raspuns near ajuta.

>

in 6 Iulie 2019 16:53

Semiremorca primăriei si un tractor cară întruna lemn de pe Meseș.

>

in 6 Iulie 2019 16:54

Semiremorca primăriei si un tractor cară întruna lemn de pe Meseș.

Bai Ciunt!>

in 6 Iulie 2019 18:08

Bai Ciunt, se vede ca esti tantalau! Ca sa te scutesti de atata critica, invata sa comunici! Era greu sa anunti ce vrei sa faci ? Stiu ca voi psdisti sunteti obisnuiti sa desconsiderati pulimea, dar cum ai putut merge la o firma de proiectare sa-ti faca minciuna aia despre platoul de marmura, puteai si aici sa pui macar un panou colorat. Suntem totuși in era 3Dului!

>

in 6 Iulie 2019 22:52

Soferii de taxi fac sesizari si Primaria sare si le indeplineste dorintele. Asta e buna. Dar oare soferii de taxi nu ar vrea niste drumuri mai bune. Pentru drumuri nu fac sesizari?

>

in 7 Iulie 2019 0:53

centru istoric? pt cine?pentru asistati? cine viziteaza zalaul? neamurile asistatilor eventual,du i ciuntule la tine acasa...daca asa mult le canti in struna!!!

>

in 7 Iulie 2019 5:49

Pentru aceasta acțiune, cineva trebuie să răspundă cu funcția. PSD-isti, potolitiva !

>

in 7 Iulie 2019 10:40

Centru istoric= statie de taxi

>

in 7 Iulie 2019 13:16

Ca sa faca centrul punct de atractie turistica prima data trebuie sa starpeasca ciorile bipede ce se aciueaza pe banci.

1 3 16>

in 7 Iulie 2019 21:16

Corect !

>

in 8 Iulie 2019 5:11

,,Orice proiect major pentru a DEVENII o reusita, este nevoie de asumare...etc,, Mai, ziaristul lui peste,pune mana pe carte. Ai devenit flagrant!

>

in 8 Iulie 2019 7:42

Cineva a plantat pomi, copacii noi, cei de azi nu suntem în stare să-i îngrijim și pe deasupra ii și mai tăiem!!! Nu ne gândim cât a munca trebuie depusa pana sa stai la umbra unui copac!!! Nu ne dam, încă, seama ce crima este tăierea unui copac!!!! Dezastrele vor fi și mai mari și mai dese după tăierea în neștire a copacilor!! Sa ne gândim și la viitorul copiilor noștri!!!

>

in 8 Iulie 2019 9:11

LE-ATI LUAT UMBRA LA CIORI O SA FACA SPUME PE CALDURA ASTA, CIUNT AI MAI PIERDUT 50 DE VOTURI

>

in 8 Iulie 2019 15:03

Spidare la adresa oamenilor care muncesc. Adunatura de tigani umple parcul zi de zi, ajutorul social vine, masini de polonia si nu numai, sunt, telefoane, lanturi si dinti de aur sunt, povesti si lalaieli, sunt. Nu vrea nimeni sa stie de unde au creaturile bani, nu vrea nimeni sa stie cum pot sta o zi intreaga in parc sa taie frunza la caini.

>

in 8 Iulie 2019 22:29

Gargara ieftina. Asa ceva nici in filmele cu prosti nu intalnim...

>

in 9 Iulie 2019 22:18

Si unde ai arteziana la Primarie ce au avut pomii de iat taiat acum 2, 3 ani? Poate ne si raspunde cineva?\r\n

Comentariu>

in 10 Iulie 2019 9:26

Nicaieri in lume, nu se taie copacii!!!!!\r\nEi stiu in cati ani creste un copac ????? daca sunt plantati.

>

in 1 August 2019 18:05

CE NEMERNICI!TOATA TARILE PLANTEAZA COPACI NOI II TAIEM! DE CE NU-I INLOCUITI PE CEI BATRANI CU ALTI COPACI??? PE LOCURILE CARE ERAU COPACI ATI PUS BETON ....OAMENI DE NIMIC

>

in 3 August 2019 20:22

La fel sa procedat si in statia de autobuz de la primarie, acei copaci ce au avut?, faceau umbra oamenilor care stau in statie.Rusine, PSD distrugeti tot.

 (nu este publicat)
NOTA: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.