decembrie 2, 2022

Primaria Zalau a stabilit locurile pentru vanzarea brazilor de Craciun

Primaria Zalau a stabilit locurile unde comercianții vor putea vinde anul acesta brazii de Craciun. Sunt cele deja cunoscute de anii trecuți – în parcare la Sala Sporturilor, în Bradet, în parcarea din spatele Primariei Zalau, în fața Spitalului Județean de Urgența, dar și în Piața Dumbrava și în Piața Centrala.

Cum deja suntem obișnuiți, brazii, în afara de cei micuți sau cu defecte, vor avea prețuri de la 100 de lei în sus, în funcție de dimensiune și culoare. Ne așteptam la oarecare ieftini înainte de stop_coloana Craciun cu câteva zile, când comercianții ramân cu stocul. Cei mai ieftini brazi se vând la Direcția Silvica, la un preț și de 10 ori mai mic, numai ca anul acesta Direcția Silvica a limitat numarul brazilor scoși la vânzare la 500.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *