ianuarie 29, 2023

Primaria vrea sa reabiliteze Parcul Central

Primaria Simleu Silvaniei va continua, si in decursul anului 2009, programul de reabilitare a strazilor, prin initierea de lucrari, in majoritatea zonelor din oras (atat in cartierele de blocuri cat si in cele de case).
Planul dupa care caile rutiere din oras vor fi reparate va fi stabilit in perioada urmatoare, iar apoi va fi facut public. “Dorinta noastra este de a oferi simleuanilor conditii bune de trafic rutier si pietonal, astfel ca se va continua si modernizarea si construirea de trotuare”, a declarat primarul Septimiu Turcas, in cadrul unei conferinte de presa. Potrivit declaratiilor sale, un punct de care se va tine seama, in derularea acestui program, este constituit de lista de strazi luata in calcul in programul de introducere a sistemului de canalizare, masura fiind necesara pentru a nu se sparge carosabilul de doua ori in acelasi loc. Prim-edilul simleuan spera ca prin acest program sa fie reabilitati, in acest an, aproximativ trei kilometri de drumuri.
“Este foarte important ca, in urma introducerii conductelor de apa si canalizare, sa beneficiem de resurse financiare externe pentru realizarea lucrarilor pentru reabilitarea drumului de acces spre zona unitatilor militare. Acesta are o lungime de aproape doi kilometri si ar necesita o suma de aproximativ 1.500.000 de lei”, a mai spus Turcas. Tot in 2009, administratia locala isi propune sa modernizeze si Parcul Central al orasului, lucrarile urmand sa inceapa in aceasta primavara. Se vor amenaja alei noi, care vor fi pavate cu dale de beton, se vor planta flori si se vor amplasa banci, pentru a transforma locul intr-o zona de relaxare pentru simleuani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut