Primăria vrea să dezvolte sectorul IT în Zalău

Administrația locală zălăuană vrea să dezvolte sectorul IT în municipiu. În acest sens, primarul Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Nicoae Fazakas, administratorul public Călin Cristian Forț și directorii din cadrul instituției au avut marți, 23 aprilie, o întâlnire cu Președintele Asociației Cluj IT, prof. dr. ing. Stelian Brad, directorul executiv al Asociației Cluj IT, Andrei Kelemen, directorul general al companiei Netrom Comunicații, Liviu Vlașin, și directorul regional al companiei Netrom Comunicații, Daniel Bordaș.

Întâlnirea a avut ca scop evaluarea perspectivelor de extindere a industriei IT la nivelul municipiului Zalău, iar în perioada următoare vor fi stabilite detalii cu privire la dezvoltarea acestui sector în municipiu și vor fi făcute demersuri pentru încheierea unui protocol de colaborare în acest sens.

“Întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu conducerile Asociației Cluj IT şi a companiei Netrom Comunicații reprezintă un pas important în dezvoltarea unei platforme informatice în Municipiul Zalău. Le mulțumesc că au pus Zalăul pe lista oraşelor în care doresc să îşi dezvolte activitatea şi îi asigur de tot sprijinul administrației locale în derularea şi implementarea acestui proiect. Dezvoltarea sectorului IT în Zalău completează proiectele administrației locale care vin în sprijinul tinerilor şi care le oferă oportunitatea de a-şi petrece timpul liber, de a-şi găsi un loc de muncă şi de a-şi întemeia o familie aici, acasă”, a declarat primarul Ionel Ciunt, după întâlnirea avută la sediul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *