Primaria pregatește de astazi spațiile rezervate Zilelor Zalaului

Cu ocazia Zilelor Zalaului, ediția 2016, care încep mâine și vor ține pâna duminca, mai multe strazi și parcari vor fi închise.
Primaria Zalau va opri începând de astazi, 25 august, de la ora 17.00, circulația pe strada Simion Oros și pe strada Parcului, respectiv pe strazile care fac legatura între sediul Inspectoratului Școlar Județean Salaj (pe lânga Hala agroalimentara) și Complexul Manager, la intersecția cu strada Crasnei.
Parcarea din spatele Primariei Zalau a fost închisa înca de marți, 23 august, și se va mai închide și parcarea din spatele Consiliului Județean Salaj. Va fi închisa și parcarea din fața Primariei Zalau.
Primarul Ionel Ciunt a gasit însa o soluție pentru cele 20 de perechi care își vor face sâmbata și duminica starea civila la primarie. Pentru cei care stop_coloana fac nunta chiar de Zilele Zalaului, Primaria Zalau a pus la dispoziție stația de taxi din fața Cladirii Transilvania, urmând ca stația de taxi sa fie mutata în intervalul orar 11.00 – 18.00 peste drum de localul Taverna.
Zilele Zalaului se vor încheia duminica, 28 august, la ora 23.00, iar de duminica spre luni noaptea, de la ora 3.00, va începe curațenia generala.
Scena ce va fi amplasata în parcarea din spatele Primariei de Zilele Zalaului va fi demontata pâna cel târziu marți, 30 august, ora 18.00, atunci când parcarea va fi redeschisa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *