Site-ul Primariei Zalau continea, pana deunazi, o rubrica speciala unde cetatenii puteau sa isi prezinte nemultumirile. Intitulata „Sugestii si Reclamatii”, rubrica aduna zilnic mesaje ale zalauanilor nemultumiti de activitatea serviciilor din subordinea primariei si nu numai. Mai mult, printr-un simplu click in dreptul rubricii puteai sa citesti si mesajele postate de ceilalti vizitatori ai site-ului.
De la drumuri si canalizare si pana la reclamatii referitoare la modul in care isi indeplinesc atributiile unii angajati ai primariei, pagina reprezenta un loc de dezbatere si prezenta destul de veridic si transparent problemele cu care se confrunta zalauanii. Din aceasta saptamana insa rubrica „Sugestii si Reclamatii” a fost inlocuita cu o alta – „Sugestia Ta Aici”, care permite trimiterea reclamatiei fara ca aceasta poate sa fi citita si de catre ceilalti vizitatori ai site-ului.
„Am modificat rubrica sugestii si reclamatii de pe site-ul primariei pentru a elimina confuzia care se facea intre o petitie si o sugestie, si pentru a putea gestiona eficient informatiile pe care le primim din partea cetatenilor”, a precizat Manuela Ghiurutan, purtator de cuvant al Primariei Zalau.