decembrie 9, 2022

Primaria nu mai vrea masini in padurea Meses

Venirea primaverii a adus, pe langa vremea frumoasa, si dezvelirea gropilor (unii le-ar putea zice cratere) de pe carosabilul din municipiul Zalau. Angajatii DGADP-ului au inceput, de cateva saptamani, sa execute lucrari de plombare sau pietruire, in zonele cele mai afectate din oras, iar primarul Radu Capilnasiu a promis, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca va fi nevoie, pe spatii mici vor fi executate si covoare asfaltice.
“Lucrarile incepute in cartierul Bradet, in cursul anului trecut, vor continua in aceasta primavara, si, totodata, ne vom ocupa de salubrizare si curatenie stradala in aproape tot orasul”, a declarat Radu Capilnasiu.
In cadrul aceleiasi conferinte, prim-edilul Zalaului a mai anuntat si activitatile pe care le va intreprinde Ocolul Silvic Stejarul (aflat in subordinea primariei). Potrivit declaratiilor sale, in aceasta primavara s-au plantat (sau urmeaza sa se planteze) peste 10.000 de puieti in spatiile in care, in 2008, s-au efectuat defrisari.
In paralel cu lucrarile specifice de primavara, saptamana viitoare va fi demarata si o campanie de strangere a gunoaielor aruncate in diverse locuri in padure. “Din pacate, ca in fiecare an, topirea zapezii scoate la suprafata foarte mult gunoi, desi au fost amplasate containere in punctele nevralgice”, a mai spus Capilnasiu. Ocolul Silvic Stejarul plateste lunar o factura serioasa catre firma de salubrizare Ave Salaj, pentru containerele amplasate pe Meses, dar unii zalaunani sunt consecventi in nesimtirea lor si arunca, in continuare, gunoaiele pe unde apuca. “O masura pe care probabil o vom lua va fi de limitare a accesului in padure cu autovehiculele”, a conchis Radu Capilnasiu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *