octombrie 7, 2022

Primaria explica cum s-a turnat asfaltul pe timp de ploaie pe bulevard

Primarul Ionel Ciunt l-a chemat in sedinta pe directorul de la Citadin, Ioan Miclea, si a cerut explicatii cu privire la faptul ca muncitorii au asfaltat bulevardul vineri, 17 august, pe timp de ploaie. 

rn

"I-am chemat la raport pe cei de la Citadin. Explicatiile lor au fost ca au ramas in ziua aceea cu ceva material, asfalt nefolosit, iar oamenii, cum sunt inventivi, s-au gandit ca pe bulevard e cel mai bun loc unde sa-l foloseasca. Oricum, a fost o cantitate foarte mica pe care au turnat-o pe bulevard si va asigur ca calitatea lucrarilor nu va fi afectata din aceasta cauza", a explicat ieri primarul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.