Primaria asfalteaza drumul spre Ortelec

Primaria asfalteaza  drumul spre Ortelec

Primaria Zalau a dat ieri ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare a strazii Porolissum de la statia Petrom de langa Scoala Gimnaziala "Porolissum" pana in varful Dealului Ortelec, langa service-ul auto administrat de consilierul local zalauan Gheorghe Talos.

rn

Muncitori de la Citadin au inceput ieri dimineata munca. Stratul de asfalt existent va fi decopertat, urmand ca strada sa fie nivelata, apoi se va turna un strat nou de asfalt.
"Asa cum am promis inca din iarna, am demarat lucrarile pe strada Porolissum spre Ortelec, care arata intr-o stare ingrozitoare. Strada va arata cu totul altfel cand lucrarile vor fi efectuate", ne-a declarat primarul Ionel Ciunt.

rn

Luna aceasta incep si lucrari
pe bulevardul Mihai Viteazu,
intre benzinaria Mol si Gara

rn

Pana la finalul lunii aprilie, echipajele de la Citadin vor incepe munca si la modernizarea Bulevardului Mihai Viteazu pe segmentul cuprins intre benzinaria Mol pana la Gara.
Stratul de asfalt va fi decopertat, se vor realiza piste de biciclete, benzile de circulatie vor fi regandite si drumul va fi extins acolo unde spatiul permite, in special in zona de intrare la uzina Michelin. Lucrarea este finantata de la bugetul local.
"Facem bulevardul pe bucati. Asta e solutia pe care o avem. Pana la finalul lunii incepem lucrarile in zona Garii", ne-a spus Ionel Ciunt, primarul Zalaului.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *