Primăria angajează personal pentru Cinematograful Scala

0
3620

Patru posturi sunt scoase la concurs de Primăria Zalău, în cadrul Direcției Patrimoniu, pentru administrarea Cinematografului Scala. Se caută un șef serviciu și trei inspectori de specialitate.

Concursul va avea loc în 17 august, la ora 10:00, la sediul instituției. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 6 august, la ora 16:00, la Serviciul resurse umane, camera 30.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante constă în trei etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere, care se va desfăşura în cel mult 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, proba scrisă, care va avea loc în data de 17 august, ora 10:00, și interviul, care va fi programat într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Pentru postul de șef serviciu, grad II, sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă și cel puțin 3 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

Pentru două dintre posturile de inspector de specialitate, grad IA, se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă, iar pentru cel de-al treilea post e nevoie de studii universitare de licenţă absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă în Domeniul fundamental – Matematică și științe ale naturii – Ramura de știință – Matematică, Informatică, Fizică sau Științele pământului și atmosferei.

Relaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea concursului puteți obţine la sediul Primăriei Municipiului Zalău sau pe pagina de internet a primăriei www.zalausj.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.