septembrie 30, 2022

Primar interimar nou la Meseşeni

Fostul viceprimar al comunei Meseşenii de Jos, care avea şi atribuţii de primar, Gligor Crişan, a trecut de la PSD la PNL sperând că va prinde un ciolan mai gras. PSD i-a retras sprijinul politic lui Crişan şi astfel a pierdut funcţia de consilier şi implicit pe cea de viceprimar cu atribuţii de primar, pe care le-a preluat după destituirea prin ordin de prefect a primarului ales Sandu Bercean, pentru o condamnare cu executare
Prefectul Marin Niţu a emis exact acum o săptămână (joi 30 martie) ordinul de prefect prin care lui Gligor Crişan i se revoca funcţia de consilier înainte de termenul prevăzut.
Consiliul Local trebuia să se reunească sâmbătă pentru a alege un nou viceprimar cu atribuţii de primar din rândul consilierilor. Cum oamenii nu stop_coloana s-au prea îndurat să lase lucru pentru şedinţa de Consiliu Local, sâmbătă nu au venit la şedinţă decât trei consilieri din cei 13.
Ședinţa a fost reprogamată pentru luni. De data asta a îndeplinit cvorumul. Consilierii locali din Meseşeni l-au ales în funcţia de viceprimar cu atribuţii de primar pe Ioan Ilieş de la PNL.
Prefectul Niţu a declarat că au fost îndeplinite toate condiţiile prevăzute de lege în alegerea viceprimarului din comuna Meseşenii de Jos.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.