Gruparea de la poalele Meseşului a reuşit să se impună împotriva juniorilor de la Ardealul Cluj, după golurile reuşite de Alex Pop, Cătălin Odenie şi Florin Istrate

Formaţia antrenată de Constantin Olariu s-a impus  la limită, miercuri la amiază în faţa juniorilor celor de la Ardealul Cluj

 
După ce în weekend, „alb-albaştrii” au reuşit doar un rezultat de egalitate, împotriva celor de la Olimpia Gherla, formaţie aflată pe locul secund în Liga a IV-a din Cluj, miercuri, la amiază, elevii lui Costică Olariu au trecut de Ardealul Cluj.

Miercuri, de la ora 12:00, la Baza Sportivă „Ardealul” din cartierul clujeană Someşeni a avut loc cea de-a două partidă de verificare a celor de la FC Zalău. 

La fel ca şi în meciul precedent, antrenorul Constantin Olariu a folosit două formaţii diferite în cele două reprize, iar jucători veniţi în probe au avut încă o ocazie să demonstreze ce pot. Faţă de primul amical, disputat în weekend-ul trecut, în primul 11 l-am regăsit pe Gabriel Coţi, cel care s-a alăturat lotului zălăuan în această săptămână.

„Alb-albaştrii” au început bine meciul, iar tânărul Alexandru Pop a reuşit chiar să deschidă scorul, însă cei de la Ardealul nu s-au lăsat cu una cu două şi au izbutit egalarea. Titular pentru al doilea meci consecutiv, Cătălin Odenie a izbutit să marcheze şi să-şi aducă din nou formaţia în avantaj.

În partea secundă, cu o formulă schimbată, dar cu acelaşi joc din prima parte, FC Zalău a mai reuşit să înscrie odată. Florin Istrate, golgheterul grupării de sub Meseş a transformat o lovitură de la 11m şi a stabilit şi scorul final.

La FC Zalău nu a debutat Salif Nogo, cel care este aşteptat în cursul zilei de miercuri sau joi să se altăture lotului pregătit de Olariu şi ar putea debuta sâmbătă, în următorul amical al zălăuanilor în compania celor de la Viitorul Ulmeni. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 10:00 în Parcul Babeş din municipiul Cluj Napoca.

„Mai avem încă de muncă, dar important este că s-a făcut antrenamentul, aşa este în această perioadă pregătitoare. Îl aşteptăm şi pe Nogo, să vedem care este starea lui şi în funcţie de asta, vom decide dacă va juca sau nu în amicalul de sâmbătă”, ne-a declarat Constantin Olariu.
 

Ardealul Cluj – FC Zalău 2 – 3 (1 – 2)

Au marcat pentru FC Zalău: Alex Pop, Cătălin Odenie şi Florin Istrate (11m)

FC  Zalău, prima repriză: Claudiu Băican – Sergiu Bercean, Paul Mateciuc, Kurti Eduard, Alex Taloş, Cătălin Odenie, Gabriel Coţi, Marius Hosu, Răzvan Meleg, Flaviu Porumb şi Alex Pop.

FC Zalău, repriza secundă: Andrei Pop – Grigore Turda, Paul Mateciuc, Ionuţ Ţîrlea, Alex Taloş, Raul Stanciu, Gabriel Coţi, Radu Ungurian, Beniamin Boka, Florin Istrate şi Cristian Tăbîrţă.