decembrie 7, 2022

Prima tranzactie bursiera la Zalau

Terminalul Salaj al Bursei Romane de Marfuri (BRM) a realizat, saptamana trecuta, prima tranzactie bursiera in municipiu, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei. Prima solicitare de tranzactionare bursiera, in ringul BRM Terminalul Salaj, pe Piata la disponibil a venit din partea Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public Zalau. Mai exact, in cadrul primei sedinte de tranzactionare organizata in 16 aprilie, la sediul Camerei de Comert si Industrie Salaj, au fost inregistrate doua ordine initiatoare de cumparare pentru 475 tone bitum de drumuri si pentru 150.000 litri motorina Euro Diesel.
In urma licitatiei cu strigare, care a avut loc in ringul bursier, preturile finale acceptate de catre DGADP Zalau au fost de 1.368 lei/tona pentru bitum de drumuri si de 1.797 lei/1.000 litri pentru motorina Euro Diesel. Castigatoarele licitatiilor au fost desemnate Inserco SRL si Rompetrol Downstream SRL.
Valoarea totala de tranzactionare inregistrata in cadrul acestei prime sedinte in ringul BRM Terminalul Salaj este de aproximativ 920.000 lei.
Terminalul Salaj a fost inaugurat la finele lunii februarie, fiind al 35-lea terminal al Bursei Romane de Marfuri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *