februarie 9, 2023

Prima campanie de colectare a DEEE din 2009

Sambata, 7 februarie, intre orele 8.30 – 16.30, Primaria Zalau in parteneriat cu SC Ave Salaj Ecoserv SRL si Asociatia Environ organizeaza o noua campanie de colectare a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE), in municipiu. La fel ca si in cadrul campaniilor anterioare, echipamentele depuse de cetateni in fata blocului sau a casei vor fi preluate gratuit de catre firma care asigura salubrizarea si transportate la depozitul amenajat pentru acest tip de deseuri. In scopul eficientizarii campaniei de colectare si pentru informarea locuitorilor, se vor lipi 300 de afise si vor fi distribuiti aproximativ 1000 de fluturasi.
Pentru cantitati mai mari de deseuri, SC Ave Salaj Ecoserv SRL a amplasat containere speciale in Bradet – langa magazinul Codiflor, P.ta 1 Decembrie 1918 – pe platou, cart. Porolissum – langa pod, cart. Dumbrava – langa fosta piata agroalimentara, str. Simion Barnutiu – langa benzinarie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut