noiembrie 27, 2022

Prim-ministrul Dacian Cioloș și-a facut cumparaturile in Zalau, la Kaufland

La o luna dupa ce a fost numit prim-ministru al României, Dacian Cioloș, salajean cu radacini în Pericei, a fost sâmbata (12 decembrie) la cumparaturi în supermarketul Kaufland din Zalau. Cristian Contraș a fost utilizatorul de facebook care a postat imaginea inedita cu prim-ministrul Cioloș în Kaufland, în timp ce discuta cu o persoana din magazin. Cioloș a fost însoțit doar de catre un angajat al Serviciului de Paza și Protecție (SPP). Utilizatorul de facebook care a dat vestea ca Cioloș se afla în Kaufland Zalau a remarcat ca mai nimeni nu dadea semne sa-l recunoaca pe premier și ca doar trei persoane au remarcat prezența lui Dacian Cioloș, care a stat de vorba cu cei care l-au abordat.

Dacian Cioloș vine destul de des la Zalau, unde locuiește mama sa, și la Pericei, unde îl mai are în viața pe bunicul sau în vârsta de 91 de ani. Înainte cu aproximativ o saptamâna de a primi conducerea executivului, Dacian Cioloș s-a aflat în Zalau în vizita la mama sa.

Reamintim ca Dacian Cioloș, în vârsta de 46 de ani, a fost numit prim-ministru al României de catre președintele Klaus Iohannis pe data de 10 noiembrie, dupa ce predecesorul sau, Victor Ponta și-a înaintat demisia.

Decizia de a îl numi pe fostul comisar european Dacian Cioloș în fruntea unui Executiv de tehnocrați a fost luata de președintele Iohannis dupa doua runde de consultari cu partidele politice și cu reprezentanții protestatarilor din strada.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *