ianuarie 28, 2023

Prietenii s-au adunat și au gătit o masă caldă și gustoasă

Proiectul ”O masă caldă” a asigurat și sâmbătă, 19 martie, două feluri de mâncare caldă și desert, gătite cu drag de un grup de prieteni inimoși din Zalău.

Valentina Souca și Larisa Ciupe și-au chemat prietenii în ajutor și au gătit 120 de porții de ciorbă, cartofi la cuptor cu friptură de pui și murături. Sprijinul a fost bine primit și apreciat de Asociația ”O masa caldă” Zalău prin care, în fiecare sămbătă a săptămânii, se oferă persoanelor nevoiașe o masa consistentă, datorită contribuției și muncii voluntarilor.

”La inițiativa Larisei Ciupe și a Valentinei Souca, o faină și veselă echipă au gătit 120 de porții de ciorbă și 120 de porții de cartofi la tavă cu pulpe de pui și murături. A fost și desert și multă voie bună. Mulțumim oameni minunați!!!”, a fost mesajul reprezentanților asociației.

Gașca veselă cu oameni inimoși a intrat în bucătăria cantinei de la Liceul Tehnologic ”Voievod Gelu” din Zalău, locația pusă la dispoziția asociației pentru prepararea hranei, la 8.00 dimineața. Au avut pregătite toate ingredientele și materialele necesare și s-au apucat de gătit.

Numărul mare de voluntari, buna organizare și priceperea au avut drept rezultat ducerea la îndeplinire a misiunii. Totul a fost gata pentru livrare la ora 12.00, așa cum au fost obișnuiți abonații proiectului.

”A fost o mare bucurie pentru noi și o mulțumire sufletească aparte să știm că am putut oferi acestor oameni hrană caldă, măcar în această zi. Ne-am dorit demult să participăm la acest proiect al Asociației și am reușit acum. Unii dintre prieteni au mai participat la acest proiect și am avut noroc să beneficiem și de experiența lor. Le mulțumim tuturor celor care au contribuit pentru reușita acestei acțiuni. Cu siguranță vom reveni”, a declarat Valentina Souca.  

Vă reamintim că proiectul Asociației non-profit ”O masa caldă” are loc la Zalău în fiecare sâmbătă, în timp ce la Cluj și Satu Mare se oferă masa caldă pe tot parcursul săptămânii. Toți cei care doresc să vină în sprijinul asociației prin a oferi o masa caldă nevoiașilor pot face donații în contul asociației și se pot documenta despre acțiunile acesteia atât de pe pagina de facebook ”O masa caldă”, cât și pe site-ul oficial http://www.omasacalda.ro/

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut