octombrie 2, 2023

Prezenţă slabă la festivalul ”Muza Artelor”

0

Festivalul artelor a adunat la spectacolele de artă aproximativ 1500 de oameni.
Aflat la ediţia a doua şi intins pe parcursul a 11 zile, festivalul artelor, la care au fost prezenţi aproximativ 1500 de spectatori a cuprins secţiuni de expoziţie fotografică, tablouri, muzică veche, spectacole de teatru, poezie, lungmetraje, workshopuri de pictură şi de artă digitală, in proiect fiind implicaţi voluntari. Principalul finanţator al evenimentului a fost Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, care a alocat 20.000 de lei pentru festivalul artelor, alături de alţi sponsori.
Festivalul “Muza Artelor” a fost evaluat de către factorii implicaţi in organizarea şi desfăşurarea eveni-mentului. Evaluarea festivalului artelor s-a făcut prin chestionarea a 132 de persoane, participante la festival, cei mai mulţi spectatori fiind tineri sub 20 de ani. Expoziţia de tablouri a fost cea mai vizitată, la polul opus aflandu-se secţiunea de poezie.
Daniel Săuca, directorul interimar al Centrului de Cultură, a precizat că “acest festival merită să se dezvolte pe viitor. Noi vom colabora şi pe viitor, singura problemă fiind prezenţa redusă a spectatorilor la secţiunea de poezie. Dar aceasta nu inseamnă că din punctul nostru de vedere, (al Centrului, n. ed.) festivalul nu va continua şi anii următori, eu exprimandu-mi dorinţa de a continua şi pe viitor”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut